Google

20 de març 2014

El cicle de concerts Round About Midnight

La segona edició de cicle de concerts Round About Midnight  al Teatre Coliseum de Barcelona presenta 6 concerts recomanables d’artistes destacats de l'escena musical internacional.

Durant març, abril i maig hi pots veure i escoltar la pianista de jazz i cantant brasilera Eliane Elias, la calidesa de la cantant Ayo amb la seva particular fusió de sonoritats afro-americames, l’explosiu blufunk del nigerià Keziah Jones. També hi actuaran el reconegut músic del Camerun Richard Bona fusionant jazz i ritmes africans, el inconfusible cantautor israelià Asaf Avidan i per conclure el cicle una formació legendària referents internacionals del gospel i el soul, els Blind Boys Of Alabama.


Regalem 3 entrades dobles
pel concert que triïs
Si, ho has llegit bé. Pots anar al concert que prefereixis sense passar per taquilla. Només et demano que ens ajudis a difondre Round About Midnight compartint aquest post a Twitter o a Facebook, o si vols a tots dos llocs.Sortegem 3 entrades per dos persones entre els que ho feu abans del 27 de març a les 11 a.m. 
Cal deixar un comentari en aquest post per contactar amb els guanyadors.
  • Eliane Elias - 21 de març
La reconeguda i premiada pianista i cantant presenta “I Thought About You”, un treball de tribut a Chet Baker en el 25è aniversari de la seva mort,
  • Ayo - 28 de març 
Una de les veus destacades de l’escena internacional actual, amb una proposta que combina diferents registres afroamericans. Torna a Barcelona després de 5 anys amb el nou treball “Ticket To The World.”
  • Keziah Jones - 25 d’abril 
Una bomba en directe, una actitud punk-funk barrejada amb ritmes yoruba, amb rock and roll i blues. un nou projecte personal i polític, “Afronewave”, on canta sobre l'Àfrica moderna i els seus moviments urbans.
  • Richard Bona - 9 de maig 
Cantant, compositor i multiinstrumentista, és una llegenda del Camerun que barreja el jazz contemporani, conreat en les seves estades a París i Estats Units, amb la sonoritat de les seves arrels africanes.
  • Asaf Avidan - 10 de maig 
Un israelià amb una veu única en el seu primer concert al nostre país. Ens presentarà el seu pop-folk amb “Different Pulses”.
  • Blind Boys Of Alabama - 16 de maig 
Amb res més i res menys que setanta anys de carrera, 5 grammys en el seu currículum i quatre Gospel Music Awards, aquesta és una banda imprescindible pels amants del gospel i les propostes de música negra.

Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips