Google

08 de novembre 2013

La sensibilitat de Laika FatienLaika Fatien és una cantant encara poc coneguda pel gran públic, d’ascendència afro-espanyola, nascuda a Paris i establerta a España. De veu elegant i sensual, cal situar-la entre els noms destacats del jazz vocal actual. Entre els seus referents hi trobem Abbey Lincoln, Carmen McRae, Billie Holiday o Sarah Vaughan, tota una declaració d’intencions musicals.

En la encara curta trajectòria musical de Laika -4 àlbums des de 2004-, mereix especial atenció la seva excel•lent interpretació de Billie Holiday a "Misery", un disc en el que porta al seu terreny clàssics de la gran diva del jazz. 


Aquest any, coincidint amb la seva actuació a Barcelona a la que pertany la fotografia superior de Roberto Domínguez, Laika ha estrenat el seu quart àlbum, Come A Little Closer. Aquest és un treball que transpira calma i bon gust de la primera a l´última nota. Són quinze cançons per escoltar amb llum tènue, de matinada o en moments especials, sense pressa i deixant tot el protagonisme a la veu i les melodies. Amb músics de la talla de Gil Goldstein o Roy Hargrove acompanyant-la, el resultat és més que notable.

Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips