Google

21 de setembre 2013

Novetats discogràfiques internacionals

Elton John- The Diving Board 

Noves cançons després de 7 anys amb l’única excepció de “The Union”, un disc conjunt amb Leon Russell. A The Diving Board Elton torna a acompanyar-se de Bernie Taupin, co-autor dels temes, en un format musical clàssic amb piano, baix, bateria i la guitarra de Doyle Bramhall que malauradament passa desapercebuda. Un àlbum que recupera, salvant les distàncies, el registre sonor de Sir Elton John als 70. Recomanable per seguidors del músic britànic.
Jack Johnson – From Here To Now To You

El californià torna a treure un disc amb el bon rotllo i simpatia que el caracteritza. Res nou, res que destaqui, i certa sensació de repetir una fórmula que ja hem escoltat abans per bé que el resultat torna a ser bo. No és el seu millor disc, però s’hi poden escoltar cançons boniques com el single I got You. Sigui com sigui, aquest és un disc que de ben segur agradarà als partidaris del pop folk actual d’autor.

Joshua Radin – Wax Wings

Un cantant poc conegut a casa nostra tot i se l’autor de temes de sèries d'èxit com 'Anatomía de Grey' i haver actuat a Barcelona. Posats a comparar, la seva música segueix la línea de Jack Johnson. Joshua Radin composa i interpreta cançons sense estridències, mitjos temps i balades dolces amb una veu delicada i instrumentació acústica. Ideal per dies de sol o moments de calma i serenitat una mica ensucrats.

Mike Zito & The Wheel– Gone to Texas

Mike Zito és un guitarrista i cantant nord-americà de registre texà que pot fer pensar amb Stevie Ray Vaughan. La sonoritat d’alguns temes de Gone to Texas, tant els acústics com els elèctrics, és gairebé aspre, per bé que Zito també fa sonar la seva guitarra amb perfecta afinació quan s’ho proposa. Tretze temes esplèndids del primer a l’últim, molt ben interpretats per una banda de 5 músics. Aquest és un dels àlbums que més m’està acompanyant els darrers dies. No us el perdeu.
The Rides - Can’t Get Enough 

The Riders és una formació creada per Stephen Stills, Kenny Wayne Shepherd i Barry Goldberg amb motiu de la publicació d’aquest extraordinari disc. Temes originals i versions plenes d’energia i bon feeling en una excel•lent combinació de rock, R & B i blues. Can’t Get Enough és un molt bon treball que no s’ha de deixar passar de llarg. Imprescindible.


Aires i sonoritat vintage amb el blues, el soul i el rock clàssic com punts de referència i, tal com promet el títol de l’àlbum, bones dosis de swing. Aquests són, més o menys, els ingredients que aquesta cantant californiana ha inclòs en aquest disc gravat analógicament en un sol dia , reforçant així el so natural i espontani que respiren les 13 cançons del disc. Un molt bon treball de Candy Kane acompanyada d’una banda en la que destaca la jova guitarrista Laura Chavez.

Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips