Google

23 d’agost 2013

John Mayer estrena Paradisse Valley


Un nou disc de John Mayer és sempre una bona noticia, i l’estrena de Paradisse Valley no és una excepció. Aquest sisè àlbum d’estudi del guitarrista arriba només un any després de Born and Raised, el seu anterior disc,  i segueix, si fa no fa, la mateixa línea. Com en aquell cas, Mayer presenta la seva vesant més moderada i delicada, la que agrada a un públic més ampli i s’allunya del Mayer que es deixa veure en els directes, del que ha tractat de tu a tu a pesos pesats com Eric Clapton i Buddy Guy. 


Les 11 cançons de Paradisse Valley són temes agradables, ben composats i interpretats amb els que passar una bona estona, però hi trobo a faltar el John Mayer més atrevit i arriscat, menys contingut i mesurat.

Paradisse Valley inclou alguna sorpresa. Hi escoltaràs una versió d’un dels temes més coneguts de J.J. Cale, un bon cover d’homenatge oportú, que no oportunista, just poques setmanes després de la mort del músic de Tulsa.  En un altre tema, Mayer compta amb la col•laboració vocal de Katy Perry, un reforç ben aprofitat que ens deixa una de les cançons destacables del disc. La resta no té possiblement res excepcional, tret de més boniques melodies atemporals, la qual cosa deixa satisfet però no espatarrat com si m’ha passat en alguna ocasió amb Mayer. Li posem un aprovat alt?Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips