Google

25 de juliol 2013

Els altres Festivals d’estiu a Catalunya

L’estiu ve aparellat any darrera any d’inevitables acompanyants. Qui més qui menys el passa amb orxates o cerveses gelades, migdiades acalorades o sopars a la fresca, platja, muntanya, mosquits... Però l’estiu és també un festival de músiques de tots els gèneres i formats als quatre punts cardinals, música en directe sovint a l’aire lliure. L’oferta de concerts es multiplica més o menys paral•lelament als graus del termòmetre, i molts d’ells venen agrupats en el cada cop més freqüent format de Festival.

Alguns Festivals d’estiu a Catalunya són ja clàssics en el panorama musical internacional, però al seu costat hi conviuen petits i grans esdeveniments menys populars amb una oferta musical tant o més interessant.

Per un costat, els Festivals de Jazz  es desmarquen de les grans cites anuals del génere que es celebren en mesos menys càlids. També el blues, com no, té presencia amb el Festivals de Blues de Barcelona,  el de Reus, ....

Amb una oferta heterogènia on hi tenen cabuda artistes i registres musicals diversos tenim algunes propostes destacables, moltes d’elles a la costa. Entre totes he triat aquestes 6:

  • Altaveu, el Festival de la Música i Cançó de Sant Boi de Llobregat 


De ben segur hi ha Festivals relativament poc coneguts que no són en aquesta llista, però aquesta és una sel·lecció oberta que podem ampliar en qualsevol moment. M’hi ajudes deixant un comentari amb aquell Festival que creus que hi hauria de ser?

Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips