Google

21 de maig 2013

5 Propostes recomanades de música catalana i internacional

El Petit De Cal Eril – La figura del buit

17 noves cançons embolicades en un disc, el quart de Joan Pons que essent el menut de ca l’Eril a Guisona no s’en va estar gens ni mica d’adoptar aquest modisme com nom artístic. Tal com acertadament es pot llegeix al web de la discógràfica de la banda –Bankroben-, El Petit de Cal Eril es reinventa a cada disc, defugint tot camí previsible i, amb cara de no haver trencat mai un plat, el que va trencant són motlles. Aquest és un àlbum que et sorprendrà si no has escoltat mai com les gasten aquest grup català, un dels destacats dels darrers anys.Senior i el cor brutal Senior i el cor brutal – València, Califòrnia

Estrenat aquest 2013, “València, Califòrnia” és el tercer disc d’aquest grup valencià. Cançons suaus en acústic, paisatges lírics acompanyats de guitarra o piano i harmònica -preciosa-.   Cançons que com explica el mateix Miquel Àngel Landete –Senior- en el vídeo inferior són de clara influència nord-americana. Entre elles, cal posar en un punt i a part el tema que dóna nom a l’àlbum, una cançó de més d’onze minuts.

Karrin Allyson – In Blue


Aquest és un àlbum que, malgrat tenir ja uns anys, m’han recomanat fa ben poc i és una delícia. Karrin Allyson és una cantant i pianista americana de formació musical clàssica que a “In Blue” inclou 14 temes en clau de jazz i influències bluseres. Una veu suggerent i temes que respiren sensualitat. Un disc per deixar-se acompanyar en mil i una ocasions.

Mary Bridget Davies Group – Wanna Feel Somethin'

Un debut discogràfic per treure nota. Mary Bridget Davis és una cantant que el 2007 va ser escollida per un musical anomenat “Love Janis”, després del qual va sortir de gira amb la banda de Big Brother & The Holdin Co. Això ja indica quin és el taranna d’aquesta dona que va quedar en segon lloc d’un International Blues Challenge. A Wanna Feel Somethin' hi escoltaràs el blues vibrant i actual d’una veu i una banda que es mereixen un notable alt. Imprescindible.Rod Stewart – Time


Després de 12 anys de versionar temes en més “American Sonbook’s” dels que calia i altres entregues poc recomanables com Soulbook i Great Rock Classicss, Rod Stewart torna amb noves cançons collita de la casa. Time és un disc que sona a Rod Stewart, tal qual, amb temes composats per ell mateix i alguna concessió extra. El disc inclou un total de 15 cançons entre les que n’hi ha de poc afortunades, però també més d’un tema dels que tornes a escoltar un cop I un altre.
Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips