Google

29 d’abril 2013

Núria Graham, una promesa musical per descobrir

És diu Núria Graham  i és una joveníssima debutant, una promesa musical catalana que, malgrat el cognom i ascendència irlandesa i basca, s’expresa en un perfecta català de Vic. Les cançons que composa ella mateixa, però, les canta en anglès, i ho fa amb la delicadesa i talent de qui està aprenent i il•lusionant-se fent el que li agrada.

Amb tot just 16 anys i la maqueta 'First Tracks' amb uns pocs temes, Nuria Graham és un talent musical per destapar que et sorprendrà. La veig poder veure tocar l’últim Record Store Day a Barcelona acompanyant-se únicament d’una guitarra. En escoltar-la d’aprop, Núria transmet la tendresa i timidesa de qui no s’acaba de creure que el que fa ho fa bé, molt bé. No en va, tot just ha començat a fer uns primers concerts i a intentar obrir-se pas en aquest ric escenari musical que ens envolta. Un camí que pots seguir en la seva pàgina a  Facebook i que de ben segur ens donarà, li donarà, satisfaccions.


Potser sigui agosarat dir-ho, potser a vegades no ens creiem que a Catalunya es fa molt bona música, però el cert és que en escoltar Graham un pot creure que estar escoltant, posem per cas, una jova Katie Melua amb denominació d’origen a Osona. No deixis d’escoltar-la, t’agradrà.Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips