Google

15 d’abril 2013

James Hunter, el secret millor guardat del soul

Va ser Van Morrison qui es va referir a James Hunter com el secret millor guardat del soul. Amb el lleó de Belfast, per cert, Hunter va anar de gira el 1994, una gira de la qual en tenim el fantàstic "A night in San Francisco". Després, un i altre col·laborarien en discos d'estudi respectius. 

Amb el nou disc Minute by Minute recent estrenat, aquest músic britànic torna a l’actualitat amb el que millor sap fer, ritmes soul i R&B sense concessions a modernitats que no millorarien la seva magnífica recepta musical. Un gran treball d’un artista menys conegut del que es mereix.

James Hunter va iniciar-se musicalment als anys 80, però no va ser fins fa pocs anys que va despuntar en solitari, i ho va fer amb un Grammy pel seu disc People Gonna Talk. Un artista que sense fer gaire sorroll ha tocat a més de  amb Van Morrison, amb figures de la talla d'Etta James o Aretha Franklin, Chris Isaak o Willie Nelson. Referències més que destacables.

Minute by Minute arriba 5 anys després del seu anterior disc i inclou 12 temes originals. Un àlbum de so envellit amb referents com Sam Cook o Wilson Picket que no heu de deixar passar de llarg. 


Presentació nou disc i entrevista a James Hunter a El Sótano de Radio 3

Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips