Google

20 de març 2013

25 anys amb Big Mama Montse


És un plaer veure celebrar els 25 anys de carrera musical de Big Mama Montse. La seva és una trajectòria de passió pel blues, un llarg recorregut musical que l’ha portat a difondre arreu aquesta música moderadament minoritària que, com escriu Josep Ramón Jové, “haurà de seguir caminant al costat de les músiques que importen”.

Big Mama ho celebra amb l’edició d’un nou disc, “25th Aniversary”, que arriba només un any després del seu Blues all over, i un seguit de concerts. Tot plegat, acompanyada del Taller de Músics All Stars, una banda de luxe.

En aquesta ocasió Big Mama presenta un disc en format elèctric amb una banda escollida per la ocasió en la que hi participen Riqui Sabatés a la guitarra, Alejandro Di Costanzo al piano i teclats, David Pastor amb la trompeta, Isaac Cooll al baix, Xavi Maureta a la bateria i Aljosa Mutiç al saxo tenor. 

El resultat de la gravació de "25th Aniversary" és senzillament esplèndid. Dotze temes plens de ritme contagiós, swing i bon feeling que entusiasmaran als apassionats pel blues i agradaran a qualsevol que gaudeixi amb les músiques d’arrels negres.


Totes les fotografies són de Lorenzo Di Nozi


Paral•lelament a l’edició del disc tenim l’oportunitat de veure la banda en directe en diferents concerts que van iniciar-se al Festival de Jazz de Terrassa i que portaran Big Mama amb el Taller de Músics All Stars a diferents racons de Catalunya. No us els perdeu! 


Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips