Google

24 de gener 2013

Ben Harper & Charlie Musselwhite junts a Get Up!


Aquest gener surt al mercat un dels primers grans discos internacionals de l’any, Get Up!, resultat de la unió de dos grans músics amb trajectòries  diferenciades. Ben Harper i Carlie Musselwhite  presenten conjuntament un àlbum amb temes composats per Harper que pel que he pogut escoltar no passarà desapercebut. Com guinda addicional s’inclou un DVD amb el making of del disc.


Ben Harper te la capacitat de bellugar-se amb desimboltura per diferents terrenys musicals aconseguint sempre un resultat més que digne. Ho ha fet en solitari i en companyia d’altres músics i bandes, ho ha fet amb cançons acústiques de linea folk, amb temes pop rock, amb excel•lents composicions que respiren soul i ritmes negres i també en alguna que altre incursió en terrenys més o menys eclèctics i experimentals. Ben Harper és, a més, un músic molt actiu, encara no fa un any del seu anterior treball "Don't Give Up On Me Now"  El seu és fer música, bona música més enllà d’una proposta estilísticament tancada.

Fidel a aquest plantejament, ara s’embranca amb un disc de blues al costat de Charlie Musselwhite, tot un referent actual dels amants del bluesun dels grans armonicistes d’aquest gènere, un músic que per cert va ser inclòs fa ben poc al The Mississippi Musicians Hall of Fame .
En el moment d’escriure aquest post, Get Up! no ha sortit al mercat, però ja pots escoltar uns quants temes com aquest She Got Kick o els dels vídeos superior i inferior. Si la resta de l’àlbum té la força i qualitat d’aquestes cançons, estem davant d’un gran disc. No te’l perdis!Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips