Google

13 de novembre 2012

Novetats musicals per tots els públics


Israel Nash Gripka – Barn Doors Spring Tour, Live in Holland

Un artista poc conegut però imprescindible pels amants del so americana. Amb només dos discos d’estudi que caminen entre el folk i el rock, la força del directe en aquest tercer àlbum el fa encara més intens i emotiu. Israel Nash Gripka veu de l’essència musical americana, de fet hi ha qui diu que fa pensar en Neil Young, i no és un comentari fora de lloc.

The Blues Broads – The Blues Broads

Àlbum i DVD en directe que reuneix quatre cantants femenines: Dorothy Morrison, Tracy Nelson, Annie Sampson i Angela Strehli. Una proposta més que interessant per gaudir amb les veus d’aquestes dames recolzades per una bona banda. The Blues Broads és música negre, temes que veuen del blues, el gospel o el rock, tot amb una sonoritat plenament actual que agafa el millor de cada una de les protagonistes i de les seves carreres musicals prèvies.


Mike Sanchez and His Band – Almost Grown (feat. Imelda May)

Ritmes vintage per bellugar-se encara que estiguis assegut. A la veu de Mike Sanchez s’afegeix la de la coneguda Imelda May i seccions rítmiques i de vents per aconseguir un còctel estimulant que et traurà del avorriment. Almost Grown, amb temes enregistrats l’any 2004, és una dosi pura de Rhythm And Blues, Rockabilly i essències dels anys 50.
Ninni Poijärvi & Mika Kuokkanen – Powderburn

Un d’aquells discos que respiren bon gust i delicadesa. Ninni Poijärvi & Mika són dos finlandesos desconeguts a casa nostra que canten en anglès. Un bon àlbum en el seu conjunt que, com tants, pot passar desapercebut. Boniques harmonies vocals i instrumentació acústica, i una petita joia, la versió que fan de It’s all over now, baby blue de Bob Dylan, preciosa.

Jason Isbell & The 400 Unit – Here We Rest 

Aquesta és una de les descobertes personals que més m’han cridat l’atenció últimament. Jasson Isbell composa, toca la guitarra i posa la veu en aquest quartet nord-americà. Curiosament “The 400 Unit” era el nom col•loquial de la sala d’espera psiquiàtrica d’un hospital d’Alabama.  No et perdis el vídeo inferior amb una versió en directe d’una cançó inclosa a ‘Live from Alabama’, un àlbum de la banda que és a punt de veure la llum.
Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips