Google

09 d’octubre 2012

"Feeling good", nou disc d’Andrea Motis i Joan Chamorro i "Kids and Músic", el documental de la Sant Andreu Jazz Band

El títol de la cançó Feeling Good popularitzada per Nina Simone és el nom encertadament triat pel nou disc de Joan Chamorro i Andrea Motis. Al voltant de dos anys i centenars de concerts i èxits després del seu debut amb Joan Chamorro presenta Andrea Motis, tenim el plaer de veure néixer i poder escoltar aquest segon àlbum de la parella musical de referència del jazz actual fet a Catalunya.

Paral•lelament a l’edició del disc, s’estrena la pel•lícula Kids and Músic,  un recorregut pel món  d’aprenentatge musical de la Sant Andreu Jazz Band, el projecte musical de Joan Chamorro del qual va sorgir la proposta Chamorro – Motis. 

Tant la jove big band com Andrea Motis amb Joan Chamorro Group han captivat els darrers anys un públic ampli i s’han guanyat la seva admiració. El documental, en el que també participen els músics que han enregistrat "Feeling Good" a més d’altres jazzmen americans i catalans, es presentarà al Festival in-Edit Barcelona 2012.


“Feeling Good”, que pots escoltar a Spotifyl’han enregistrat entre febrer i agost del 2012 el director de la Sant Andreu Jazz Band, músic i compositor Joan Chamorro i la multiinstrumentista i cantant Andrea Motis amb l'habitual companyia del guitarrista Josep Traver i Esteve Pi a la batería. També hi han participat el pianista català Ignasi Terraza, Scott Robinson, David Mengual, el quartet Ressonancia i la mateixa Sant Andreu Jazz Band de la qual va sorgir aquest projecte musical.


Aquest disc inclou temes que Chamorro i Motis venen tocant amb les diferents formacions que els acompañen en els seus concerts. Una bona dosi de emocions de la mà d’una veu seductora i uns músics excelents que interpreten i es fan seus clàssics com My funny Valentine de Chet Baker, Lover come back to me que tan bé cantava Billie Holiday, la ellingtonia Sophisticated lady, també cantada per Billie i per Ella, o altres joies que completen un selecte temari de 16 cançons.


Aquests són, en definitiva, dos treballs que abans de veure la llum ja s’endevinen excepcionals. Un disc i un documental que no et pots perdre.
Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips