Google

15 de setembre 2012

5 Novetats musicals per triar


Les novetats discogràfiques que proposo avui són una selecció intencionadament eclèctica. Hi trobaràs des del retorn d’una banda de rock del nivell de Led Zeppelin fins la nova proposta d’un poc conegut Anders Osborne. Els que us agrada el pop folk català podeu gaudir amb el segon disc de Senyors Tranquil, però també hi ha lloc per blues americà amb l’excelent Janiva Magnes i, finalment, la particular sonoritat d’ Antony & The Johnsons.

Led Zeppelin - Celebration Day

Triple estrena de pel•lícula, àudio i DVD del concert de desembre de 2007 que la mítica banda va fer a Londres 27 anys després de la seva dissolució. El 17 d’octubre començarà a projectar-se als cinemes de 40 països i el novembre es publicarà en format d’àudio i vídeo. Un treball imprescindible per qualsevol rocker del que de moment podem veure el trailer.


Janiva Magnes – Stronger For It

Últim disc d’aquesta excel•lent blueswoman  nord-americana amb el que la cantant ha guanyat 3 Blues Blast Music Awards aquest 2012, el de millor cd de blues contemporani, millor cançó per “I won’t cry” i millor artista femenina. Per fer boca hem preparat aquesta llista de vídeos amb temes de Stronger for it. Altament recomanable. Senyors Tranquil - Gratacels
 

Seguint la línea del seu primer treball, el duet català torna a escena amb noves cançons preparades fa temps però que veuen la llum aquest setembre. Un disc que no decebrà als que els va agradar el pop folk de 'Tenir-ho tot'. Gratacels és una bona opció per estones tranqui-les acompanyat de lletres que parlen de temes d'actualitat a més, es clar, de tòpics com l'amor i les relacions. 

Anders Osborne – Black Eye Galaxy

El nom d’Anders Osborne pot resultar desconegut per més d’un malgrat tractar-se d’un autor amb una trajectòria que val la pena conèixer. Black Eye Galaxy és un dels seus millors àlbums, dosis de rock americà i música sense altres etiquetes que les que els hi vulguis posar. Et sorprendrà.

Antony & The Johnsons – Cut The World

En una època en la que les portades de discos sovint passen desapercebudes malgrat el innegable impacte del visual, Anthony & The Johnsons treuen un altre àlbum amb una portada digne de penjar-se a la sala d’estar. Hi ha també cançons, temes capaços de relaxar o posar histèric al personal, cançons que respiren mística espiritualitat i que, en el pitjor dels casos, són diferents a quasi tot el que es fa musicalment parlant. Deixant’ de banda el segon tema –ideal per practicar la comprensió oral de l’anglès- aquest és un treball ideal per sortir de l’habitual.
Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips