Google

19 d’agost 2012

Paul Zinnard, cançons i discos que val la pena escoltar

En escoltar Paul Zinnard per primer cop difícilment un diria que es tracte d’un músic nascut a Palma de Mallorca i establert a Madrid. Ni el nom ni l’accent delata l’origen d’aquest músic de veu moderadament rugosa que composa i canta íntegrament en anglès.

Aquest 2012 ha estrenat Orbit One, el seu segon disc com solista, un recomanable treball en el que combina temes acústics amb altres elèctrics, en cada cas amb una formació diferent. La seva és una proposta que entra bé, cançons en general intimistes amb algun tema més mogut que l’allunyen parcialment del que ha fet durant anys en dos grups.

La trajectòria de Paul Zinnard començà el recorregut amb The Bolivians i després The Pauls, dues bandes amb les que va enregistrar 7 cd entre 1999 i 2010.


Estem doncs davant un artista que, tot i ser poc conegut, fa anys que roda i ho fa amb
plantejaments musicals sòlids.

Amb The Pauls, Zinnard, que per cert es el pseudònim de Carlos Oliver, va liderar un trio que es pot situar en el indi pop-rock i del que pots escoltar tots els seus discos a Spotify

Possiblement, però, el seu millor disc fins avui és el darer “Orbit One”, tot i que com ja he comentat, és un plantejament musical més intimista que el fet en el passat i, entre gustos, no hi ha ni hi pot haver disputes.Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips