Google

07 de juliol 2012

Un nou paradís musical de Cassandra Wilson: Another CountryTrobar-te i escoltar un nou disc de Cassandra Wilson és sempre un gran plaer. Una darrera l’altre van sonant les noves cançons, sempre plenes de matisos, i et submergeixes en l’elegància que respira pels quatre costats aquesta inimitable jazzwoman. Tot un regal musical pels sentits. Amb Another Country també és així, com ho va ser ara fa dos anys amb Silver Pony Aquest cop, nou dels deu temes del disc són composicions seves. Segurament no és el seu millor àlbum, però si un altre paradís musical amb els exquisits arrengaments i la qualitat interpretativa a que ens té acostumats Cassandra.


Another Country s’ha gravat a Itàlia amb la participació destacada de Fabrizio Sotti, guitarrista i productor italià. La seva empremta en la musicalitat de tot l’àlbum és un dels trets diferencials d’aquest disc. La guitarra té en aquest treball un protagonisme superior al d’altres àlbums de Cassandra Wilson, tot i que segueixen estan presents com sempre a la seva obra unes percussions que, juntament amb la veu, són possiblement els trets més distintius de la cantant.

Deia al principi que el disc té un únic cover, fet poc habitual en els discos de Cassandra Wilson que ha versionat temes dels més diversos autors. Ara ens sorprèn cantant res més i res menys que “O Sole Mio”, de la que en fa una excel•lent i creativa versió. No te la perdis.Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips