Google

01 de maig 2012

Novetats discogràfiques de l’escena catalana de Jazz


David Pastor & Pere Foved - Camins Dispars 

Una proposta innovadora i diferent que us agradarà. Un duet gens convencional format per la trompeta de Pastor i la bateria de Foved. Els dos instruments és tot el que els cal a aquests músics per desgranar composicions originals i creatives. David Pastor i Pere Foved assumeixen un risc i innoven sense perdre’s per terrenys pantanosos.

Carles Benavent - Un dos tres ...

El baixista català s’acompanya en el seu últim disc per Roger Mas al piano i teclats i Roger Blavia a la bateria i percussions. A més, a “Un dos tres ...” hi participen, entre altres, Jorge Pardo, Tino di Geraldo, Raynald Colom i Matthew Simon, cada un d’ells en un tema diferent. Tot un ventall de musics consagrats que es belluguen com peix a l'aigua amb la creativitat habitual dels discos de Carles Benavent.
Albert Marquès Trio + Jordi Bonell - Live in my land

Enregistrat en directe a la Nova Jazz Cava de Terrassa, aquest àlbum uneix els talents del jove pianista Albert Marquès i el veterà guitarrista Jordi Bonell. Temes llargs de diferent registre per escoltar sense presses en els que la qualitat musical queda fora de dubte.
Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio – Swing Appeal


Primer disc com solista de la cantant Susana Sheiman que es presenta amb el trio del pianista Ignasi Terraza i la col•laboració en alguns temes del trompetista Damon Brown i el saxofonista Jesse Davis. Swing Appeal es un disc elegant, un treball apte per un públic ampli més enllà dels devots del jazz.
Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips