Google

23 de maig 2012

Festivals de Jazz d’estiu a Catalunya

Amb l’arribada de l’estiu l’oferta musical s’omple de nombrosos Festivals de diferent format que es celebren per tot Catalunya. Els Festivals de Jazz tenen també el seu espai, malgrat que els plats forts jazzístics catalans –Vic, Barcelona, Terrassa- i altres festivals més modestos són a la primavera i la tardor.

Tot i les dificultats, retallades i despropòsits que pateix actualment el sector musical , l’estiu de 2012 es mantenen els principals Festivals de Jazz que s’han vingut celebrant històricament. Altre cosa és que malauradament el pressupost es minso i, o baixa la qualitat dels programes o, pitjor encara, baixen les retribucions dels músics. A hores d’ara s’han confirmat els que detallem a continuació per ordre cronològic.

Jazz Galet Club a Sant Pol de Mar el 8, 9, 16 i 17 de juny 

Jazzpera 2012 29 de maig, 9,15 i 16 de juny a la petita població de La Pera, al Baix Empordà

XIX Mostra de Jazz de Tortosa Del 2 al 7 de juliol 

Vijazz 2012 6, 7 i 8 de Juliol a Vilafranca del Penedès

Festival de Jazz d'Arenys de Mar Tots els divendres del 20 de juliol al 24 d’agost 


A més d'aquests i d'algun festival més que involuntàriament no sigui a la llista, no s'ha confirmat de moment la celebració de les 
Nits de Jazz a Platja d’Aro que habitualment són a l'agost. Tampoc hi ha programa per el  Festival de jazz de Girona que acostuma a celebrar-se durant la segona quinzena de setembre.
Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips