Google

16 de març 2012

Actualitat musical: 6 novetats recomanades


Quimi Portet - Oh my Love 

Un altre gran treball del mestre Portet recent sortit del forn. 15 noves cançons amb la riquesa creativa i qualitat musical d’aquest músic català que també escriu i canta lletres amb “carquinyolis futuristes”. No totes les cançons d’Oh my love estan a la mateixa alçada, però el conjunt és excel•lent i alguns temes poden enganxar amb facilitat. Possiblement
el millor disc del que portem d’any.Greg Trooper – Upside-Down Town 

Singer-songwriter americà amb una llarga trajectòria que va estrenar el passat 2011 aquesta esplèndida col•lecció de cançons de pura essència americana. Un disc que no decep, entra bé a la primera i atrapa a mida que s’escolta. No el deixeu passar de llarg.Jerry Gonzalez – Jerry Gonzalez y el commando de la clave 

Per un costat, versions de temes tan coneguts com Tenderly o In a sentimental mood en clau de de jazz bebop. Per un altre, la fusió de jazz amb les habituals i interessants aportacions llatines i aires aflamencats a les que Jerry Gonzalez ens té acostumats.

Pybus Groove Quartet – Good Evening 

Segon disc d’aquest quartet amb una nova entrega d’excel•lent jazz funk. Pybus Groove Quartet són músics de diferents orígens que formen part de l’escena musical de Barcelona: Dave Pybus, Toni Saigi Chupi, Jules Bikoko i Caspar St. Charles. Podeu veure’ls en concert a Barcelona, Terrasasa i Castelló aquest març.
Josh Ritter – Bringing In The Darlings  


EP amb 6 cançons precioses. Un treball breu i senzill, conceptes que en aquest cas van de la mà amb la serenitat i la bellesa. Bringing In The Darlings és una bona opció per fer una pausa, prova-ho, deixa molt bon gust de boca.
Benjamin Francis Leftwich – Last Smoke Before The Snowstorm

Armonies senzilles i melodies suaus en un àlbum amb 21 temes. Una bona dosi de calma per quedar-se mirant el cel sense fer res més que deixar-se gronxar per cançons acústiques i tranqui-les. Un debutant anglès de poc més de 20 anys a qui cal seguir la pista.
Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips