Google

17 de febrer 2012

La radio i el Jazz a Catalunya

[ Actualitzat Març 2014 ]
El dial de la radio a Catalunya ofereix, com sabeu, diferents programes especialitzats en jazz. Algunes emissores nacionals inclouen en la seva programació bons espais jazzístics fora de les hores de màxima audiència. En petites ràdios locals o comarcals també hi trobem propostes més que interessants. A més, tenim programes d'emissió exclusiva online.

La que segueix es una selecció del que pots escoltar des de la xarxa en directe o podcast i que, en alguns casos, ofereixen informació digital complementària.10 programes de jazz online

• Camps de Cotó a Montcada Ràdio. De la ma d’Andreu Fàbregas  aquest programa setmanal es complementa amb un blog on es comenten discos i músics i una pàgina a Facebook.

• Local de Jazz de Ràdio Arenys, dirigit i presentat per Juan Carlos Reigosa. A més de dues emissions setmanals amb jazz català, te comptes a Twitter i Facebook, i publica enregistraments i vídeos fets al Local de Jazz dels músics que passen pel programa.

Bad Music Jazz. De la molt recomanable factoria Bad Music, el pots escoltar des d'Ivoox i seguir-los al seu grup de Facebook.
Jazz Club. Presentat per Susana Carmona des de la Nova Jazz Cava a traves de Ràdio Municipal de Terrassa. És un interessant recorregut per l'actualitat del jazz i músiques afins.

• Via Jazz. L'espai de jazz de Catalunya música amb dues emissions setmanals ofereix alternativament novetats i concerts.

Paraula de Jazz a Tarragona Ràdio. És un programa relativament nou amb emissió quinzenal.

IJazz Club a icat.cat Els diumenges a la nit Max Sunyer i David Talleda presenten propostes de jazz català i internacional d’actualitat. La mateixa emissora té el canal online IcatJazz dedicat al gènere les 24 hores.

•  Jazz Club de Nit. Programa de Ràdio Sant Vicenç que s'acompanya d'una amplia entrada al blog amb tots els detalls.

 L'Home del Jazz a Ràdio 4. Presentat per Pere Pons.  Dues hores setmanals en les que es combina actualitat, clàssics i un ampli monogràfic dedicat a un gran músic.

• Jazz de Nit  Programa emès a Catalunya Radio l’estiu de 2009 durant només un mes del qual es poden escoltar tots els podcast.


També et pot interessar:

Publica un comentari a l'entrada
Tricks and Tips